Meteen naar de inhoud

Binnen een week aan het werk

samenwerking

Onze projectleiders Wendy en Gerda zijn altijd enthousiast op zoek naar nieuwe werkgevers die vrouwen een goede werkkans willen bieden. Omdat we geloven in dit project doen we er alles aan om het onder de aandacht te brengen. En zo kwam het dat we deze maand spontaan gebeld werden door een ondernemer uit Zwolle. Hij had van ons project gehoord en wou als werkgever graag iets betekenen voor vrouwen uit de prostitutie. 

Hij bracht zijn voornemen meteen in de praktijk. In sneltreinvaart ontstond er een prachtige samenwerking: afgelopen maandag ging Gerda bij de ondernemer op bezoek, dinsdag belde hij terug met concrete mogelijkheden, woensdag stuurde Gerda hem het CV van twee vrouwen en donderdag konden beide vrouwen komen kennismaken.

Het bleek van beide kanten een goede match. Dus werd er meteen doorgepakt: komende maandag starten beide vrouwen al met hun nieuwe baan in Zwolle!

Dankzij deze daadkrachtige ondernemer gaan twee vrouwen binnen een week een nieuwe toekomst tegemoet. Een nieuwe betaalde baan  is voor hen echt een geschenk.  Wij zijn onder de indruk van de manier waarop deze ondernemer zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid omzet in daden.  En net zo onder de indruk van de twee dappere vrouwen die deze kans met beide handen aanpakken.

We wensen beiden een mooie start toe!