Meteen naar de inhoud

“Ik heb nu twee gemotiveerde, hardwerkende werknemers!”

Niet alleen is het voor ons erg belangrijk dat vrouwen een leuke nieuwe carriere tegemoet gaan, maar ook voor werkgevers is dit een buitenkans. Deze vrouwen zijn vaak zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan! Voor werkgevers is een gemotiveerde werknemer goud waard. We ontvingen deze testimonial van een werkgever en willen deze graag met jullie delen. Op deze manier hopen we andere werkgevers ook aan te sporen om de samenwerking met Raam naar Baan aan te gaan!

Een werkgever aan het woord:

“In een magazine las ik een bericht over het project Van Raam naar Baan van Terwille. Een project waarin vrouwen die uit de prostitutie stappen geholpen worden om een nieuwe betaalde baan te vinden. Ik ben manager van een productiebedrijf en dit project sprak mij erg aan. Toen ik contact zocht, gaf de projectleider aan dat ze per direct op zoek was naar een werkplek voor twee dames. Door de toename van de werkzaamheden in ons bedrijf hoefde ik hier niet lang over na te denken.

Het kennismakingsgesprek met de vrouwen viel me 100% mee. Het bleken vriendelijke en gemotiveerde dames die graag aan de slag wilden. Omdat we een productiebedrijf hebben, moest ik ze wel eerst wat remmen in hun tempo, zodat de kwaliteit voorop bleef staan. Dit pikten ze snel op. Na een vliegende start heb ik twee gemotiveerde werknemers, die hard willen werken en helemaal opbloeien binnen ons bedrijf.”

 

De naam en organisatie van deze werknemer zijn bij Terwille bekend.